Volledig scherm
Erwin van de Looi © Geert van Erven

Van de Looi: 'Jordens speelt tegen Heracles'

TILBURG - Willem II-trainer Erwin van de Looi erkent dat de transfersoap rond zijn aanvoerder Jordens Peters niet ideaal is in voorbereiding op de uitwedstrijd tegen Heracles.

"Ik kan me voorstellen dat het wel wat met hem doet", aldus de trainer over de schermutselingen tussen de in de speler geinteresseerde sc Heerenveen en Willem II. "Maar Jordens is volwassen. Hij weet dat hij bij Willem II zijn job moet doen zo lang hij hier is. En wij hebben nooit overwogen om hem niet op te stellen tegen Heracles. Hij is een van onze belangrijkste spelers. Hij moet hier mee omgaan en ook met de uitkomst van de zaak straks."
De van Heerenveen gehuurde Branco van den Boomen trainde vrijdag voor het eerst met Willem II mee. "Hij zit zondag bij de wedstrijdselectie. Of hij gaat spelen, dat zien jullie dan wel."
Maar vermoedelijk houdt Van de Looi vast aan de elf spelers die ook afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Vitesse begonnen. Dat zijn Lamprou, Heerkens, Wuytens, Peters, Koppers, Ojo, Falkenburg, Haye, Calcan, Sol en Andrade.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
460 stemmen