Volledig scherm
Euforie de de deventer club en deventer aanhang na het winnen van de eerste play-off wedstrijd © Pro Shots

Veel interesse in spelers Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles promoveerde zondag naar de eredivisie, maar het is twijfelachtig of enkele sterkhouders komend seizoen nog in Deventer spelen.

Leon de Kogel staat in de belangstelling van veel clubs uit de eredivisie, waaronder Heracles Almelo. Adrie Steenbergen, die bij Go Ahead de portefeuille technische zaken beheert, hoopt dat de clubtopscorer in Deventer blijft. ,,Wij begeren hem ook. Zijn contract loopt nog een jaar door."

David
Ook voor middenvelder Chris David bestaat interesse. Hij scheurde in oktober een kruisband in zijn linkerknie af. Desondanks tonen clubs, vooral in het buitenland, belangstelling voor hem. Ook zijn contract loopt nog een jaar door. David wil best in Deventer blijven, maar hij sprak al met de Engelse club Fulham over een mogelijke terugkeer.

Vriends
De speler die de grootste kans heeft om te vertrekken, is aanvoerder Bart Vriends. De centrumverdediger is transfervrij. Go Ahead wil hem graag behouden, maar het is de vraag of dat lukt. ADO Den Haag en Sparta willen hem graag inlijven.

Duits
Het contract van Sander Duits loopt ook af, maar hij heeft te kennen gegeven dat hij heel graag in Deventer blijft. De clubleiding heeft vrijdag een gesprek met hem. Van Jeffrey Rijsdijk, Sven Nieuwpoort, Puck Postma, Nick de Bondt, Erik Cummins en Maurits Schmitz is de aflopende arbeidsovereenkomst formeel opgezegd. De clubleiding probeert om tweede keeper Cummins alsnog binnenboord te houden.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement