Volledig scherm
© Patrick Guitjens

Veel vermaak uit Den Bosch bij open dag RKC Waalwijk

WAALWIJK - RKC Waalwijk gaat zaterdag bij de jaarlijkse open dag op de Bossche toer. Niet alleen staat er een wedstrijd tegen FC Den Bosch (aanvang 18.00 uur) op het programma. Ook de topact op het podium draagt een Bossche signatuur. Om half negen treedt John de Bever op.

Tijdens de open dag worden drie wedstrijden afgewerkt. Behalve de A-selectie komen ook het tweede team en oud-RKC in actie. Het tweede team speelt om 11.00 uur tegen JVC Cuijk, dat tegenwoordig getraind wordt door Ruud Kaiser, de voormalig trainer van onder meer FC Den Bosch. Spelers en staf van de tweede selectie verzorgen daarna een voetbalclinic. Om 14.30 uur trapt oud-RKC af voor een wedstrijd tegen WSC.

Om 16.00 uur begint de presentatie van de spelers van de A-selectie. Die zijn een half uur later beschikbaar om foto's en shirts te signeren. Na de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en FC Den Bosch opent Randy Watzeels op het podium het bal.

De open dag gaat dit keer samen met een braderie van sponsors van RKC. Ook is er een kinderspeelplein en een horecaplein.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
350 stemmen