Volledig scherm
Collin Seedorf wacht nog steeds in Griekenland op de afwikkeling van zijn proefstage bij Veria. © ProShots

Veria stelt geduld RKC Waalwijk op de proef

WAALWIJK -- Het geduld van RKC Waalwijk wordt door het Griekse PAE Veria wel erg lang op de proef gesteld. Na bijna drie weken is nog steeds niet duidelijk of Collin Seedorf er een contract kan tekenen. Die staat intussen nog wel op de loonlijst bij de Waalwijkse club.

De kans dat Seedorf speeltijd krijgt bij RKC is klein. Daarom werkt de club, ondanks het nog doorlopende contract van de speler, mee aan een proefstage bij Veria. Seedorf speelde mee in een proefwedstrijd en verblijft inmiddels bijna drie weken bij Veria, de club waar voormalig RKC-speler Alvin Fortes onder contract staat. Zondagmorgen had RKC nog contact met de zaakwaarnemer van Seedorf.

"Veria wil Seedorf graag aan de selectie toevoegen", zegt directeur Remco Oversier. "Wij willen daar best aan meewerken en zullen geen transfersom bedingen. We proberen alleen een percentage af te spreken mocht hij worden doorverkocht. Maar natuurlijk moet deze situatie niet te lang duren. Veria moet eerst een speler uit de huidige selectie verkopen voor er ruimte komt voor Seedorf. Dat moet dan maar snel gebeuren."