Volledig scherm
Erwin van de Looi © Geert van Erven

Wie is Erwin van de Looi?

TILBURG - Tegen scheidsrechters laat Erwin van de Looi zich geregeld gaan, verder komen we weinig over de ziele-roerselen van de Willem II-trainer te weten. Privé en werk houdt hij al jaren strikt gescheiden, leren gesprekken met mensen die hem goed zouden moeten kennen.

Het Brabants Dagblad sprak aan de vooravond van Willem II - FC Groningen (zaterdag, 18.30 uur) met onder meer FC Groningen-directeur Hans Nijland, met Van de Loois voormalige assistent Dick Lukkien en met z'n zoon Tom van de Looi. Nijland ontkracht de stelling van Volkskrant-journalist Willem Vissers, die beweerde dat Van de Looi de meest vervelende man in de Nederlandse voetbalwereld is, ook al kwamen Nijland en Van de Looi nooit bij elkaar over de vloer. Zoon Tom, die onlangs zijn eerste contract tekende bij FC Groningen, hoopt dat de wedstrijd in een gelijkspel eindigt. ,,Dat verdient mijn vader."

Lees het volledige profiel van Willem II-trainer Erwin van de Looi in het Brabants Dagblad (editie Tilburg) van zaterdag 29 oktober.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
384 stemmen