Volledig scherm
Willem II - Real Mallorca © BD

Will uit Preston is natuurlijk voor Willem II

TILBURG - Er komt een gemeleerd gezelschap af op open dagen van voetbalclubs. Bij Willem II liepen zaterdagmiddag de Engelse broers Will (24) en Dan (21) Jenkinson rond tijdens de zogeheten Koningsdag.

Helemaal uit Engeland gekomen voor de open dag van de Tricolores? "Nee, niet echt", vertelt Will. "We komen uit Preston en zijn met onze ouders op vakantie in Delft. Omdat ik Will heet, speel ik op de computer bij het spel FIFA al jaren mijn wedstrijden met Willem II. Toen we op internet zagen dat die club vandaag open dag zou hebben, besloten Dan en ik de trein te pakken en naar Tilburg te komen."

Ojo en Koppers
Niet dat ze groot Willem II-fans zijn, maar ze hebben het uitstekend naar hun zin deze middag. En ze kochten al de nodige fan-artikelen. Of ze spelers kennen van Willem II? "Uhm, Ojo... en Koppers... Maar op FIFA heb ik zelf wat spelers gekocht die in het echt niet bij Willem II spelen. Onder meer een aanvaller uit Korea", aldus Will. "Dat maakt het wel verwarrend. Maar vanaf nu gaan we de club op internet wat beter volgen."

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
458 stemmen