Volledig scherm
Selman Sevinc (midden). © VI Images

Willem II hengelt naar speler van VVV

TILBURG - Willem II onderneemt pogingen om Selman Sevinc in te lijven. De middenvelder kan transfervrij vertrekken bij VVV-Venlo. Willem II heeft de clubleiding van de Venlose eerstedivisionist op de hoogte gebracht van de belangstellinig.

Sevinc is 21 jaar en geboren in Venlo. Hij heeft ook een Turks paspoort. VVV, waar hij de jeugdopleiding doorliep en waar hij in 2013 debuteerde in het eerste elftal, heeft hem een nieuw contract aangeboden voor twee jaar. Dat heeft hij vooralsnog naast zich neergelegd.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
426 stemmen