Volledig scherm
Branco van den Boomen (midden) viert zijn winnende treffer tegen Roda JC. © ANP

Willem II huurt Branco van den Boomen

TILBURG - Branco van den Boomen keert terug op het oude nest. De inmiddels 21-jarige middenvelder speelt de rest van dit seizoen bij Willem II, dat hem van sc Heerenveen huurt.

Van den Boomen, afkomstig uit Veldhoven, doorliep een gedeelte van de jeugdopleiding van Willem II voordat hij daar werd weggeplukt door Ajax. In Amsterdam schopte hij het tot Jong Ajax. Later werd hij verhuurd aan FC Eindhoven, waar hij de basis legde voor zijn transfer naar sc Heerenveen. Daar speelde hij vorig seizoen 23 wedstrijden in de eredivisie, waarin hij 1 keer wist te scoren.

Van den Boomen kwam in het verleden uit voor diverse vertegenwoordigende teams.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
410 stemmen