Volledig scherm
Willem II speler Freek Heerkens viert zijn treffer. © ProShots

Willem II oefent tegen FC Oss

TILBURG - Opnieuw is er een wedstrijd toegevoegd aan het oefenprogramma van Willem II in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Op zaterdag 2 juli komt eerstedivisionist FC Oss op bezoek in Tilburg. Plaats van handeling is dan het complex van de amateurs van 't Zand. Het aanvangstijdstip is 17.00 uur.

Eerder werd al bekend dat Willem II z'n eerste oefenwedstrijd op 27 juni in Diessen tegen de Diessense selectie speelt. Een dag later volgt al het tweede oefenduel, in Loon op Zand tegen Uno Animo. Verder staat voor het team van de nieuwe coach Erwin van de Looi al een wedstrijd tegen Helmond Sport op het programma, op dinsdag 19 juli.
In tegenstelling tot de voorgaande jaren belegt Willem II deze voorbereiding hoogstwaarschijnlijk geen trainingskamp in het buitenland. De competitie begint in het weekend van 5 augustus.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

Willem II had Wout Weghorst nooit moeten laten gaan

  • Eens (62%)
  • Oneens (38%)
1253 stemmen