Volledig scherm
Pele van Anholt speelde vorig seizoen nog voor SC Heerenveen. © Pro Shots

Willem II versterkt selectie met Pele van Anholt

TILBURG - Rechtsback Pele van Anholt draagt komend seizoen het shirt van Willem II. De 25-jarige verdediger doorliep de jeugdopleiding van SC Heerenveen, waar hij 127 competitieduels speelde. Zijn contract werd afgelopen zomer niet verlengd.

Met de komst van Van Anholt wordt de concurrentie in de verdediging van de Tilburgers vergroot. De rechtsback was onlangs nog op proef bij het Duitse Nurnberg, maar dat liep op niets uit. Willem II heeft vervolgens zijn kans gegrepen. Een woordvoerder van de club heeft inmiddels bevestigd dat er een mondelinge overeenkomst is met Van Anholt, die woensdag de medische keuring ondergaat.

Van Anholt komt met Branco van den Boomen een oude bekende tegen; de middenvelder wordt door Willem II gehuurd van SC Heerenveen en speelde vorig seizoen nog samen met Van Anholt in Friesland.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
410 stemmen