Volledig scherm
© AD

Yassine Abdellaoui aan de slag bij Willem II

TILBURG - Yassine Abdellaoui gaat in de jeugdopleiding van Willem II aan de slag. Het is nog niet bekend aan welk team de inmiddels 41-jarige oud-speler wordt gekoppeld.

De werkzaamheden van Abdellaoui doet hij in het kader van de cursus Oefenmeester 3.

De in Den Bosch geboren Abdellaoui begon zijn profloopbaan in 1992 bij Willem II, waar hij twee seizoenen bleef. Daarna kwam hij uit voor NAC, Rayo Vallecano en NEC voordat hij in 1998 terugkeerde naar Willem II, dit keer voor vier seizoenen.Na opnieuw NAC en De Graafschap hing hij zijn voetbalschoenen in 2004 aan de wilgen.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
447 stemmen