Volledig scherm
FCK de Hommel.

Zaalvoetballers FCK De Hommel na rust weggespeeld

DEN BOSCH – Opeens stond hij daar weer. In 2007 was Moes Rebel een van de kampioenenmakers van de zaalvoetballers van FCK De Hommel. Daarna stopte hij op het hoogste niveau. Vrijdag keerde de 34-jarige verdediger terug in De Maaspoort. Wat het resultaat betreft hielp het niet. FCK verloor met 0-8 van ’t Knooppunt.

FCK De Hommel hielden voor rust lange tijd gelijke tred met een van de titelfavorieten. Veertien seconden voor de pauze viel ongelukkig voor de thuisploeg de 0-1. FCK-doelman Coen Burg had zijn ploeg de gehele eerste helft op de been gehouden. Ook de thuisploeg kreeg enkele kansen waarvan die van Samir Johri twee minuten voor rust de beste was. Hij schoot tegen Knooppunt-doelman Manuel Kuyk aan.

In het tweede speldeel kwamen de kwaliteiten van de bezoekers boven drijven en liep de ploeg uit de Amaterdamse Pijp snel en gemakkelijk weg naar een 0-8 eindstand.

FCK De Hommel is na vier thuisduels nog altijd puntloos. Uit werd twee keer gewonnen.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
441 stemmen