Volledig scherm
Hamburgerrestaurant Burgme in het Paleiskwartier © Bart Gotink/BD

Horecanieuws: Hamburgerrestaurant Burgerme open in Paleiskwartier

Di 1 mei. En weer is er een horecazaak open in de plint van Het Hof. Burgerme richt zich op de groeiende markt van het bezorgen en afhalen van hamburgers, salades en friet, maar er zijn ook enkele zitplaatsen binnen.

Door Bart Gotink

Volledig scherm
Hamburgerrestaurant Burgme in het Paleiskwartier © Bart Gotink/BD

De bedoeling is om binnenkort in het grootste deel van Den Bosch gratis burgers en salades te gaan bezorgen, als is dat nu nog niet het geval. Vanwege het opstarten van de zaak wordt nog even in een kleiner gebied gestart, zo vertelt Johan Voets. Bezorging gaat volledig elektrisch op de scooter of op de fiets. Burgerme is een franchiseketen, met rond de tien vestigingen in Nederland. De vestiging in Den Bosch is open van 11 tot 23 uur, waarmee ook gemikt wordt op de vele lunchende studenten en scholieren in het gebied. Binnen zijn 26 zitplaatsen.

Aan het water van de Hofvijver in het Paleiskwartier komen zo in rap tempo nieuwe horecazaken. Zo opent vermoedelijk nog deze maand koffiebar L'Oro Nero, Italiaans voor 'Het zwarte goud', in het naastgelegen pand. Naast koffie is daar straks ook Italiaans ijs te krijgen.

Ook sushirestaurant Shizen en The Tosti Club hebben inmiddels hun intrek genomen in de plint van het grootste appartementencomplex van de stad. Er zjin nog wel enkele ruimtes te huur aan het water van de Hofvijver. 

Volledig scherm
Appartementencomplex Het Hof in het Paleiskwartier © Bart Gotink/BD
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement