Volledig scherm
Snipes komt naar Den Bosch © Bart Gotink/BD

Sneakers van Snipes naar Pensmarkt, kledingzaak Norah vertrokken

Wo 4 okt. Na nog geen jaar geeft kledingwinkel Norah het pand op de Pensmarkt alweer door. Snipes, een Duitse keten met veel sneakers en streetwear trekt binnenkort in het winkelpand.

Door Bart Gotink

Volledig scherm
Snipes op de Pensmarkt © Bart Gotink/BD

De winkels in het pand volgen elkaar daarmee snel op de afgelopen jaren. Tot 2015 zat Promiss in het pand, maar met het faillisement van moederbedrijf Miss Etam ging de zaak dicht. Eerst kwam er daarop een tijdelijke kledingzaak in het pand. Direct daarop volgde in januari een vestiging van Norah, een keten met dameskleding. Deze zijn nu echter ook weer vertrokken.

Een woordvoerder van Norah geeft aan dat het vertrek komt doordat er slechts een kortlopend huurcontract was afgesloten. Dat contract werd niet meer verlengd. Norah sluit een terugkeer naar een ander pand Den Bosch niet uit, al hebben ze nu nog niks concreet op het oog. 

En nu komt dus Snipes, een keten met vooral veel sneakers, caps en kleding van merken als Nike, Jordan, Fila en Adidas. In Tilburg, Eindhoven en Breda zit al een vestiging van Snipes. Wanneer die Den Bosch open gaat, is nog niet bekend.