Volledig scherm
Het logo van Kinepolis hangt © Kinepolis

Straatbeeld: Het logo hangt, de bios is nu echt bijna af

Do 14 jun. Een dikke week voordat bioscoop Kinepolis open gaat, is het logo op de muur geschroefd. Eerder liet Kinepolis ook al weten dat de eerste zalen zijn ingericht.

Dat neemt niet weg dat er nog een hoop moet gebeuren voor de bios op 25 juni de deuren kan openen. Zo wordt er boven de Paleisbrug nog hard gewerkt aan de afwerking van het pand. Speelruimte is er niet: op de openingsdatum staat een grootse première gepland. Maar zorgen zijn er dan ook niet, zo laat Kinepolis nog even in een persbericht weten. Want over een dikke week moet er een plek zijn 'waar mensen zich thuis voelen'.

Het kantoordeel aan de Magistratenlaan zal dan overigens nog niet helemaal af zijn, zo staat ook wel vast. Dit deel wordt vermoedelijk nog wel voor de bouwvak opgeleverd. Theatermanager Peter de De Baaij zegt daarover dat het 'eigenlijk twee gebouwen in één zijn'. ,,Aan de achterkant zit een kantoorcomplex, waarmee het pand in het straatbeeld van de Magistratenlaan past. De ingang van de bioscoop zit aan de Bordeslaan, waar de hele voorgevel van glas is. Daardoor heb je vanuit de bioscoop prachtig uitzicht over de Paleisbrug, richting Vught en het Koning Willem I College."

Ook een straatbeeld gezien? Mail naar ba.gotink@bd.nl of mention @stadsgezichtdb