Volledig scherm
Tentjestheater op de Parade © Marc Bolsius

Vandaag op de Boulevard: Witte bol, Yeah but no but Yeah en doe een jas aan

Ma 8 aug: Wat kun je vandaag het beste zien op theaterfestival Boulevard? Waar moet je toch met je schattige kinderen heen? En is er ook nog iets gratis? Vandaag op theaterfestival Boulevard:

Door Bart Gotink

Foto van de dag: Tentjestheater op de Parade. Hier de wereld van Diep. Eigenlijk is Diep van volDaan hoog. Daan Mathot speelt hangend aan het plafond en door handig spiegels te plaatsen, lijkt hij in de diepte te spelen. Een korte, krachtige voorstelling maar lang genoeg. Het kost Daan hangend, hoog in de nok heel veel kracht. Hij loopt aardig rood aan. Nog de hele week te zien. Op naar vandaag, wat te zien? Chotto Desh in de Brabanthallen. 'Een magische mix van dans, woord en de dromen van een kind dat zijn thuisland Bangladesh verlaat voor Engeland'. Of kies voor een versie van Shakespeares The Winter's Tale. Muziek, literatuur en beeldende kunst ineen, te zien bij Bij Katrien.
Wat te doen met kinderen? Leeghoofd staat vanmiddag op het theaterplein op de Parade. Een show waarin met van alles gezichten worden gemaakt op een grote witte bol.

Is er nog iets gratis? In het Josephkwartier zijn vanmiddag twee ateliers gratis te bezichtigen. Atelier hond is enkel vandaag, waaraan ook de viervoeter kan deelnemen. Yeah but no but Yeah start om 15 uur in de tuin. Het weer! Jas aan, want het is een beetje frisser. Maar het belangrijkste: het blijft droog.
Lees meer nieuws, blogs en achtergronden over Theaterfestival Boulevard via bd.nl/boulevard.