Volledig scherm
De verjaardagskalender van Huub Smits © Huub Smits

Verjaardagskalender met foto's van Den Bosch

Volledig scherm
Verjaardagskalender van Den Bosch © Huub Smits

DEN BOSCH - De Bossche fotograaf Huub Smits heeft een verjaardagskalender uitgegeven met foto's van de stad.

Uiteraard mogen de Sint-Jan, de Markt en de Draak daarin niet ontbreken. De foto's zijn vaak 'genomen vanuit een hoog standpunt, wat nieuwe perspectieven oplevert', zoals Smits het zelf verwoordt. In de kalender zitten monochrome én kleurrijke foto's van de stad.

Volledig scherm
De verjaardagskalender van Huub Smits © Huub Smits

Smits maakt veel foto's in de stad, en geeft bijvoorbeeld ook ansichtkaarten uit. De kalender van de inr Rosmalen geboren fotograaf ligt onder meer bij de boekhandel, VVV, Kring Vrienden en diverse gemakswinkels. Zelf houdt hij kantoor in de Huiskamer 073, in een pop-up pand Pastoor de Kroonstraat 42. De kalender kost 12,95 euro.

  1. Zuid-Willemspark: hoe dan?
    PREMIUM

    Zuid-Willems­park: hoe dan?

    Juist met mooi weer zoals vorige week kan een stad goede sier maken met een park. Niet zo gek dat de gemeente een gedeelte van de Zuid-Willemsvaart wil (laten) veranderen in het Zuid-Willemspark. Het park is opgesplitst in drie delen: Oost (Máximakanaal-Lambooijbrug), Midden (Lambooijbrug-Ertveldplas) en West (Ertveldplas-Maas).De kreet Zuid-Willemspark staat met grote letters te lezen op de bruggen in de stad. Maar het blijft voorlopig bij woorden en weinig daden.