Volledig scherm
Kenny B en de liefdesmuur. Foto Jan van Eijndhoven

Kenny B opent 'liefdesmuur'

Ma 13 feb: De wereld telt genoeg 'nare muren', daarom is er sinds maandagmiddag een 'liefdesmuur' open aan de Korvelseweg. Speciaal voor Valentijn en geopend door zanger Kenny B. Want als er iemand verstand van De Liefde heeft...

Het is voor het tweede jaar dat de 'liefdesmuur' er staat. Ondernemer Peter Hessels (beter bekend als Peerke) wil wat tegenwicht bieden aan de 'negatieve muren' in de wereld. Het meest recente voorbeeld komt uit Amerika, waar Trump er eentje wil bouwen.

Berlijn
Het idee ontstond toen ondernemer Peerke vorig jaar in Berlijn rondliep. ,,Ik was onder de indruk van de Berlijnse muur. Vooral de negatieve verhalen raakten me. Thuis kwam er een bericht over Valentijnsdag voorbij. En op de Korvelseweg stond nog een lege muur. Ik dacht: daar kunnen we iets positiefs van maken.”

Passanten kunnen met krijt een boodschap achterlaten voor een speciaal persoon. Dus: heb je een crush op iemand of wil je je vent of vrouw verrassen? Grijp naar dat krijt en laat een boodschap achter, is de oproep van Peerke. De muur blijft na Valentijn nog een tijdje staan.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement