Volledig scherm
Auberge du Bonheur. © Auberge

Nieuwe naam voor één van de oudste restaurants van de stad: La Nouvelle Auberge

Woe 16 mei: Eén van de oudste restaurants van de stad heeft een nieuwe naam. Vanaf nu is het niet meer Auberge du Bonheur maar La Nouvelle Auberge (De Nieuwe Herberg). 

Dat lijkt nogal een heftige ommezwaai: Auberge du Bonheur is een vertrouwde naam in 'het Tilburgse'. ,,We willen een statement maken", zegt directeur Tim Wijdemans. ,,We zijn verjongd."

En, voegt 'ie toe, het zakelijke deel en hotelgedeelte bestaan gewoon voort onder de naam Auberge du Bonheur. ,,Het restaurant is flink verbouwd, daar hoort een nieuwe naam bij."

De afgelopen twee weken werd er verbouwd, dinsdagavond ging het vernieuwende restaurant open. La Nouvelle Auberge hoopt een jonger publiek aan te spreken, zonder de trouwe gasten af te stoten. 

Chefkok Ralph Blaakenburg is naar eigen zeggen teruggegaan naar de essentie van voedsel en koken. ,,We kiezen voor pure gerechten passend bij het seizoen. De ingrediënten, hun smaken en texturen zijn heel goed te herkennen. We hebben daarnaast onze eigen kruiden- en groentetuin en zijn steeds bezig met het ontwikkelen van eigen producten, zoals bijvoorbeeld onze eigen Vermoed 1712."

Volledig scherm
Nieuwe interieur La Nouvelle Auberge. © Auberge
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement