Five Guys.
Volledig scherm
Five Guys. © Five Guys

Oók de bekende hamburgerketen Five Guys opent zaak in Tilburg

Woe 15 aug: Na de Burger King opent ook Five Guys een vestiging in Tilburg, de keten strijkt aan het Pieter Vreedeplein neer. In het pand waar voorheen Mango was gevestigd

De keten heeft al vestigingen in Den Haag, Eindhoven, Almere, Utrecht, Rotterdam en strijkt nu in Tilburg neer. In december gaat de zaak open. 

Beste?

In Amerika werd Five Guys meerdere keren uitgeroepen tot beste hamburgerketen van het land. De keten is vooral bekend om de hamburgers, maar bezoekers kunnen er ook terecht voor hotdogs en sandwiches.

Bezoekers mogen zelf onbeperkt toppings zoals sauzen, tomaten, sla en uien voor bij hun hamburger kiezen. Zoveel als ze willen. 

Ontstaan

De eerste vestiging van Five Guys opende in 1986 in het Amerikaanse Arlington. De naam verwijst naar de oprichter en zijn vier zonen. Five Guys heeft wereldwijd zo'n 1.500 restaurants, voornamelijk in thuisland Amerika en Canada.

In 2013 werd in Londen het eerste Europese restaurant geopend. Begin 2017 kondigde Five Guys de stap naar Nederland aan. Eind vorig jaar ging de zaak in Eindhoven, toen stonden er rijen voor de deur. 

In Tilburg wemelt het ondertussen van de burgerzaken. Staan we aan de vooravond van een burger-oorlog

Blogs