Volledig scherm
Chefkok Paul Kappá van Monarh laat een amuse zweven. © BeeldWerkt

Restaurant Monarh: tweede vestiging in Plan-T

TILBURG - Monarh, het toprestaurant aan de Bredaseweg, begint een tweede vestiging in Plan-T, het nieuwe werkgebouw bij het station. Het Burgemeester Stekelenburgplein wordt zo steeds meer een culinaire toplocatie.   

Monarh gaat de catering verzorgen voor de 700 tot 900 werknemers die over twee jaar in Plan-T werkzaam zijn. Met Censor - adviseur in veranderingsprocessen in bedrijven - is de eerste huurder voor dat vernieuwende werkconcept binnen. Een aantal andere kandidaten zit in de pijplijn. 

'Breder'

De tweede vestiging van Monarh - de naam is nog onbekend - wordt breder toegankelijk en betaalbaarder, zegt eigenaar Danny Kovacevic. ,,Met een rijker aanbod, maar vergelijkbare kwaliteit." Het restaurant krijgt 150 zitplaatsen. ,,Iedereen kan terecht voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt er ook je laptop openklappen en gaan zitten werken." 

Zo lijkt het Burgemeester Stekelenburgplein, met De Houtloods en EVE, zich meer en meer te ontwikkelen tot een verzamelplaats voor eten en drinken op niveau. Ondernemers verwachten elkaar te versterken. 

Het bestemmingsplan voor Plan-T en het aangrenzende woongebouw is sinds kort onherroepelijk. SDK Vastgoed verwacht in de zomer 70 procent te hebben verhuurd. In dat geval gaat de bouw eind dit jaar van start. 

Volledig scherm
Plan-T met op de achtergrond het woongebouw aan het Burgemeester Stekelenburgplein. Rechts de nieuwe fietsenstalling. © SDK Vastgoed
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Blogs