Volledig scherm
Taco Bell Tilburg © Taco Bell

Sneakpreview in Tilburg: tweede Taco Bell van Nederland klaar voor opening

Woe 11 okt: De wraps/burrito’s/quesadilla’s liggen klaar: de Tilburgse vestiging van Taco Bell - de tweede Nederlandse zaak - gaat morgen om 11 uur aan de Heuvel open. Bij de opening van de Eindhovense vestiging, eerder dit jaar, stond er een flinke rij

door Bas Vermeer

,,Onze eerste Nederlandse vestiging in Eindhoven is een enorm succes", zegt Andrew Stewart, franchisenemer voor Taco Bell in Nederland. ,,Tilburg is een bruisende stad die volop in ontwikkeling is, we zijn blij dat we daar een bijdrage aan mogen leveren."

Het design van de zaak is ‘urban’ met Californische invloeden en op de muur zit een graffitikunstwerk van de Tilburgse artiest Joep van Gassel (bekend van De Roze Duikboot aan de haven). 

Quote

Tilburg is een bruisende stad die volop in ontwikke­ling is

Franchisenemer Andrew Stewart

Het restaurant heeft een open keuken is elke dag geopend vanaf 11 uur tot 23 uur en op vrijdag en zaterdag tot middernacht. Binnen zijn er 62 zitplaatsen, voor de zaak komt een terras.

Nederlandse uitbreiding


Taco Bell is 's werelds grootste op Mexicaans eten gebaseerd fastfoodrestaurant. De keten werd in 1962 opgericht door Glenn Bell (1923-2010), een marinier uit Californië. De keten heeft momenteel zo'n 300 restaurants in 26 landen buiten de Verenigde Staten. Van Rusland en IJsland tot in Australië.

 Na Tilburg wil Taco Bell de komende jaren nog zo’n 20 restaurants door het hele land openen.

Volledig scherm
Open keuken Taco Bell © Taco Bell
Volledig scherm
Taco Bell Tilburg © Taco Bell

Blogs