Volledig scherm
© politie

52-jarige Pool in zijn slaap geslagen op camping bij Oisterwijk, 38-jarige landgenoot aangehouden

OISTERWIJK - Een 38-jarige Poolse man is dinsdagavond aangehouden op een camping bij Oisterwijk. Hij zou in een vakantiehuisje een 52-jarige landgenoot hebben mishandeld.

Het slachtoffer vertelde aan de politie dat hij lag te slapen in een vakantiehuisje, toen hij ineens met een gebalde vuist door een van de medebewoners in zijn gezicht werd geslagen. Hij vluchtte het huisje uit en meldde zich bij de beheerder van het park.

Samen gingen het slachtoffer en de beheerder terug naar het huisje om de gewelddadige man te confronteren. Die belaagde het tweetal bij hun terugkomst. Daardoor liep de verdachte zelf ook een hoofdwond op. 

De politie werd daarop opgeroepen en heeft de man rond 23.50 uur aangehouden in het vakantiehuisje.

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.