Beach Tilburg Spoorpark Tilburg
Beach Tilburg is blij dat Eredivisie Beach Volleybal competitie twee dagen lang in het Spoorpark was te bewonderen
Volledig scherm
Beach Tilburg Spoorpark Tilburg Beach Tilburg is blij dat Eredivisie Beach Volleybal competitie twee dagen lang in het Spoorpark was te bewonderen © Jan van Eijndhoven

Aces en smashes in het Spoorpark: eredivisie beachvolleybal doet Tilburg aan

TILBURG - ,,Mooi punt”, klonk het dit weekend veelvuldig op de velden van Beach Tilburg. Op het complex in het Spoorpark werden zaterdag en zondag eredivisiewedstrijden gespeeld.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Burgemeesters slaan alarm over drugsindustrie: ‘Aanpak georganiseerde misdaad faalt’
  PREMIUM

  Burgemees­ters slaan alarm over drugsindu­strie: ‘Aanpak georgani­seer­de misdaad faalt’

  TILBURG - Een groep burgemeesters slaat alarm over de ‘falende aanpak’ van de georganiseerde misdaad in Nederland. In een gezamenlijk manifest pleiten de burgemeesters, onder wie Theo Weterings (Tilburg) en Paul Depla (Breda), onder meer voor het legaliseren van softdrugs en extra geld voor politie en justitie, waardoor drugscriminelen steviger en efficiënter kunnen worden aangepakt.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.