Christanne de Bruijn als Amélie. ,, We mochten met het script van ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ en de muziek doen wat we wilden, hadden de ruimte om veel uit te proberen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Christanne de Bruijn als Amélie. ,, We mochten met het script van ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ en de muziek doen wat we wilden, hadden de ruimte om veel uit te proberen.” © Annemieke van der Togt

Actrice Christanne de Bruijn keert als Amélie terug in Tilburg: ‘Bij elke auditie moet ik me opnieuw bewijzen’

TILBURG - Ze groeide op in Tilburg, studeerde af aan de muziektheateropleiding van Fontys Conservatorium en nu is Christanne de Bruijn terug in haar stad. In eerste instantie haar gezicht. Ze prijkt op de aankondiging van Amélie, de musical die overal in de stad hangt. En dat is niet de eerste keer. 

  1. Omstreden proefschrift over salafisme: hoogleraar en universiteit Tilburg zetten punt achter de zaak
    PREMIUM

    Omstreden proef­schrift over salafisme: hoogleraar en universi­teit Tilburg zetten punt achter de zaak

    TILBURG - Het was een omstreden proefschrift, dat de nodige media-aandacht trok. Maar nu, drie jaar later, lijken hoogleraar Ruben Gowricharn en de Tilburg University een streep te zetten onder de zaak over salafistische clubs in Nederland. Gowricharn ‘erkent de kritiek’ van de universiteit, terwijl de universiteit aangeeft dat er ‘geen sprake is van een schending van de wetenschappelijke integriteit’.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.