Volledig scherm
PREMIUM
Een erehaag voor vertrekkende burgemeester Ryan Palmen bij zijn afscheidsfeest. © Beeld werkt

Afscheid burgemeester Ryan Palmen kostte gemeente Hilvarenbeek bijna 35.000 euro

HILVARENBEEK - De feestelijkheden rond het afscheid van burgemeester Ryan Palmen hebben de gemeente Hilvarenbeek in totaal 32.700 euro gekost. Dat blijkt uit de voorjaarsnota. Palmen bezocht voor zijn afscheid alle zes de dorpskernen en werd uitgezwaaid tijdens een feestavond in cultureel centrum Elckerlyc.

Die feestavond in Elckerlyc, waar alle inwoners van de gemeente welkom waren om Palmen persoonlijk de hand te schudden, was het duurste onderdeel van het afscheid. Daarvoor werd in totaal 10.500 euro uitgetrokken. Een symposium voor partners van Hilvarenbeek, zoals instanties en andere gemeenten uit de regio, kostte 8.000 euro. Het bezoek aan de kleine dorpskernen Diessen, Esbeek, Biest-Houtakker, Haghorst en Baarschot kostte de gemeente in totaal 3.000 euro. Ook werd er 3.500 euro betaald voor de communicatie, zoals drukwerk, uitnodigingen en het inhuren van een fotograaf.

  1. Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld
    fotoreportage + Video

    Van geraamte tot volledige attractie: de opbouw van de Tilburgse kermis in beeld

    TILBURG - Stukje bij beetje begint de enorme Tilburgse kermis vorm te krijgen. De opbouw is dinsdag om 12 uur van start gegaan en gaat door tot vrijdag. De binnenstad staat tot woensdag 1 augustus in het teken van de 453ste kermis van Tilburg. De geraamtes van de attracties, die steeds hoger worden, trekken veel bekijks. Maar voor wie er pas naartoe gaat als alles af is: hier is de opbouw van het (voor sommigen) hoogtepunt van het jaar in beeld.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.