Volledig scherm
PREMIUM
Koen Simmers, afdelingsvoorzitter van de politiebond NPB. © Beeld Werkt

Agent Koen Simmers: 'Snapt de rechter wel wat die vent me heeft aangedaan?'

TILBURG - Nooit verlegen om een stevige mening. En die ventileert hij graag. Over omstanders die slachtoffers fotograferen bij een ongeluk op de A58. Over de rechter, die in zijn ogen slap straft. Koen Simmers, politievakbondsvoorzitter en agent, gebruikt zijn stem om zaken aan te kaarten.

Quote

Wat denkt die rechter dan, dat ik lieg in een proces verbaal van bevindin­gen en me aan stel?

Koen Simmers, Agent

Koen Simmers stuurde woensdag kort na elkaar twee tweets de wereld in: ‘Blijf me verbazen. Vorig jaar man opgepakt voor vernieling in natuurgebied. Hij negeerde een stopteken (werd een achtervolging), pleegde verzet bij zijn aanhouding waardoor ik pijn/letsel had. Voor vernieling heeft hij 60 uur taakstraf, voor verzet: vrijspraak. Hoezo?!’.

  1. Nieuwe zoektocht naar lichamen verzetsstrijders in duinen bij Udenhout is vruchteloos

    Nieuwe zoektocht naar lichamen verzets­strij­ders in duinen bij Udenhout is vruchte­loos

    UDENHOUT - Een nieuwe zoekactie naar de lichamen van 14 verzetsstrijders in de Loonse en Drunense Duinen heeft maandag geen resultaat opgeleverd. De Bergings- en Identificatie Dienst van de Koninklijke Landmacht voerde grondonderzoek uit op een plek nabij het herdenkingsmonument voor de mannen, dichtbij restaurant Bosch en Duin. Er werden geen stoffelijke overschotten gevonden. Dat laat de gemeente Heusden weten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.