Volledig scherm
Thinkstock stockpzc stockadr stock politie © StockPZC

Agenten betrappen inbreker op heterdaad in het holst van de nacht in supermarkt Tilburg

TILBURG - Een 21-jarige man uit Tilburg is in de nacht van maandag op dinsdag op heterdaad betrapt bij het plegen van een inbraak. De man brak in bij een supermarkt aan de Heyhoefpromenade en was bezig met het stelen van onder meer sigaretten. 

Het inbraakalarm van de supermarkt werd even na 04.00 uur geactiveerd. Meerdere agenten reden naar de locatie om te kijken of er daadwerkelijk in de supermarkt werd ingebroken. 

Eenmaal ter plaatse zagen ze de inbreker achter de balie staan. De man pakte onder andere pakjes sigaretten, aanstekers en vloeitjes. Bij het zien van de politie rende hij weg, maar hij gaf zich over toen een agent met een politiehond de winkel binnenging. 

De verdachte werd aangehouden en zit vast voor verder onderzoek. De gestolen goederen zijn in beslag genomen.

  1. Opluchting bij podiumschuwe Arjen na vier  uitverkochte concerten, duizenden fans zielsgelukkig

    Opluchting bij podiumschu­we Arjen na vier uitverkoch­te concerten, duizenden fans zielsgeluk­kig

    Arjen Lucassen, het meesterbrein achter het wereldberoemde rockoperaproject Ayreon, kijkt met een positief gevoel terug op de vier zeer exclusieve concerten die hij afgelopen weekend in het Tilburgse poppodium 013 heeft gegeven. De Brabantse kluizenaar lokte 12.000 bezoekers uit ruim zestig landen naar Nederland, een unieke prestatie voor een Nederlandse muzikant. ,,Zelfs deze perfectionist is heel tevreden!”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.