Een impressie van nieuwbouwproject De Mersjant aan de Koopvaardijstraat in Tilburg. Het ontwerp is van Bygg Architecture V.O.F.
Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van nieuwbouwproject De Mersjant aan de Koopvaardijstraat in Tilburg. Het ontwerp is van Bygg Architecture V.O.F. © Bygg Architecture V.O.F.

Akkoord over De Mersjant, 67 appartementen tussen haven en stad

TILBURG - Ontwikkelaar Census Real Estate en de gemeente Tilburg zijn akkoord over het nieuwbouwproject aan de Koopvaardijstraat: De Mersjant. Op de locatie tussen de Piushaven en de binnenstad komen in totaal 67 appartementen. Vier bestaande panden worden gerenoveerd.

 1. Een goed gesprek over belangrijke maatschappelijke thema's, sluit je aan bij Nederland in Gesprek en laat écht van je horen

  Een goed gesprek over belangrij­ke maatschap­pe­lij­ke thema's, sluit je aan bij Nederland in Gesprek en laat écht van je horen

  Moeten we over op kernenergie? Is de basisbeurs klaar voor een comeback? Moet de zorgpremie leeftijdsafhankelijk? Grote onderwerpen die ondergesneeuwd dreigen te raken door alles wat met corona te maken heeft. Toch zijn ze belangrijk, met de Tweede Kamerverkiezingen in aantocht. Nu we in een langdurende lockdown wat meer op onszelf zijn teruggeworpen, valt het niet mee om met anderen in gesprek te gaan over deze thema’s. Wij willen u daar graag bij helpen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. Vijf mensen onwel na vermoedelijk gaslek in Lidl Kaatsheuvel, winkel ontruimd
  Play

  Vijf mensen onwel na vermoede­lijk gaslek in Lidl Kaatsheu­vel, winkel ontruimd

 2. Samenvatting | TOP Oss - Excelsior
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | TOP Oss - Excelsior

  18:59

Tilburg e.o.