De kruising van Baerdijk en Stroomdalpad eiste in mei 2020 het zesde slachtoffer in twee jaar tijd. Deze keer werd een 80-jarige mevrouw op een scootmobiel aangereden.
Volledig scherm
De kruising van Baerdijk en Stroomdalpad eiste in mei 2020 het zesde slachtoffer in twee jaar tijd. Deze keer werd een 80-jarige mevrouw op een scootmobiel aangereden. © Toby de Kort/De Kort Media

Alleen Algemeen Belang is toe aan stoplichten op linkste kruispunt van Oisterwijk

112-kaartOISTERWIJK - In mei was een 80-jarige Oisterwijkse in twee jaar tijd het zesde slachtoffer van een botsing met een auto op de kruising van de Baerdijk en het rode fietspad. PGB-wethouder Dion Dankers kondigde aan ‘speciale borden’ te gaan plaatsen.

  1. Studente Sema (21) eist geld terug van universiteit na lesuitval: petitie duizenden keren ondertekend
    PREMIUM

    Studente Sema (21) eist geld terug van universi­teit na lesuitval: petitie duizenden keren onderte­kend

    TILBURG/UDEN - De Udense psychologiestudente Sema Keskin (21) van Tilburg University wil dat studenten compensatie krijgen voor het collegegeld. Haar petitie, die ze binnenkort overhandigt aan het ministerie van Onderwijs, heeft veel medestudenten bereikt en is inmiddels al meer dan 10.000 keer ondertekend. ,,Ik heb betaald voor colleges, maar online iets vragen aan een docent lukt vaak niet eens.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.