Frits Aarts met zijn gezin bij de woning aan de St. Josephstraat 122. Naast hem: dochters Diewertje en Brechje en echtgenote Karen.
Volledig scherm
PREMIUM
Frits Aarts met zijn gezin bij de woning aan de St. Josephstraat 122. Naast hem: dochters Diewertje en Brechje en echtgenote Karen. © Pix4Profs / Jan Stads

Als deze villa kon praten, vertelde die mooie verhalen over loden pijpen en takelgaten

ST JOSEPHSTRAATTILBURG - De voormalige fabrikantenvilla uit 1866 van Frits Aarts en Karen Leurs levert mooie vertellingen op bij de vleet. Over de vondst van een loden pijp mét oorkonde en een pauselijke onderscheiding voor huishoudster Kee en een takelgat in de woonkamer.

  1. Willem II’er Meerveld (19) heeft ADHD, maar wordt juist rustig door voetbal: ‘Die weken blessureleed waren héél zwaar’
    PREMIUM

    Willem II’er Meerveld (19) heeft ADHD, maar wordt juist rustig door voetbal: ‘Die weken blessure­leed waren héél zwaar’

    Zijn laatste wedstrijd speelde hij zeven maanden en een paar dagen geleden, maar de échte rentree van Willem II-talent Ringo Meerveld (19) is aanstaande. De jonge middenvelder vertelt hoe lastig het was om te moeten toekijken, zeker voor iemand met ADHD. ,,Mijn moeder zei laatst: ‘Ringo, ik ben zó blij als je weer kan gaan voetballen’, haha.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg