Volledig scherm
PREMIUM
live wall eelco van de wiel en frits mahovic © Beeld Werkt

Als nerds de nieuwe rocksterren zijn, rockt LiveWall gigantisch: ‘Jezus, wat gebeurt hier allemaal?’

Woe 17 apr: Van een in bier ondergedompeld idee naar een vooruitstrevend digitaal bureau met klanten als Coca-Cola, KLM, Spotify en (internationale) voetbalclubs. De Tilburgse onderneming LiveWall groeit gigantisch. De gemiddelde leeftijd van de werknemers? Rond de 26 jaar. 

,,Ik denk wel eens ‘Jezus, wat gebeurt hier allemaal? Zitten al die mensen hier echt te werken?’” In de tuin voor het Duvelhok aan de St. Josephstraat blikt Eelco van de Wiel (32) terug op de relatief korte, maar turbulente geschiedenis van LiveWall. 

  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.