Volledig scherm
Jongetje bewusteloos uit zwembad gehaald in Kaatsheuvel. © FPMB

Arbeidsinspectie in kennis gesteld; jongetje (3) uit Londen bewusteloos uit zwembad Kaatsheuvel gehaald

KAATSHEUVEL - In het zwembad van vakantiepark Droomgaard in Kaatsheuvel is zaterdagmiddag een jongetje bewusteloos uit het water gehaald. Het gaat om een 3-jarige jongen uit Londen. De arbeidsinspectie wordt in kennis gesteld over het incident en zal eventueel  verder onderzoek uitvoeren.

De jongen werd nadat hij uit het zwembad was gehaald door het ambulancepersoneel gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Op dat moment had hij een ademhaling bevestigde de politiewoordvoerder zaterdag. 

Jos Mennen, directeur van Oostappen Groep, geeft aan dat het personeel van het vakantiepark de protocollen heeft uitgevoerd. ,,Daar zijn we als directie heel blij mee.”

  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.