Juist daarom waren de studenten zo goed op hun plek in Atelier Rozenstraat, een atelierruimte van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK).
Volledig scherm
PREMIUM
Juist daarom waren de studenten zo goed op hun plek in Atelier Rozenstraat, een atelierruimte van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK). © Jan van Eijndhoven

Atelier Rozenstraat in Tilburg sneuvelt: 'Er is hier echt een generatie kunstenaars geboren’

TILBURG - Een afscheid met een lichte pijn in het hart. Het grote Atelier Rozenstraat in Loven sneuvelt, de oude fabriekshal maakt plaats voor nieuwbouw. Acht jaar kregen opkomende kunstenaars er vrij spel. ,,Een stukje Tilburgse geschiedenis verdwijnt”, zegt Mariša Goedhart. 

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.