Volledig scherm
De winnaars van de Gastvrijheid Awards. © Visit Brabant

Auberge du Bonheur winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018

TILBURG - Auberge du Bonheur uit Tilburg heeft maandag de eerste Brabantse Gastvrijheid Award in ontvangst genomen tijdens de slotmanifestatie van het jaar waarin Brabant de titel ‘European Region of Gastronomy’ draagt. 

Juryvoorzitter Hein van Oorschot: ,,Dit restaurant tilt gastvrijheid naar een hoger niveau, bij alle contactmomenten met de gast en tot in de kleinste details. Opvallend is de persoonlijke benadering, waardoor een gast zich werkelijk gekoesterd voelt. Voor, tijdens en ná het bezoek”.

140 gegadigden

Ruim 140 locaties hadden zich dit jaar ingeschreven voor de Award. Tien genomineerden werden vervolgens op basis van hun inschrijving, beoordeling op onderscheidend vermogen in hun gastvrijheidsconcept, online zichtbaarheid en uitgebreide reviewanalyse op 2 juni bekend gemaakt. 

Mystery bezoek

De vakjury bepaalde vervolgens eind november aan de hand van de uitkomsten van een Mystery bezoek, het aantal publieksstemmen én de eerste beoordelingen wie de Brabantse Gastvrijheid Award 2018 in ontvangst mocht nemen.

Podium

De Brabantse Gastvrijheid Award is dit jaar in het leven geroepen om de meest gastvrije locaties in Brabant het podium te bieden dat ze verdienen. Dat krijgt een vervolg in 2019. Vanaf januari kan iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt, én die te bezoeken is voor consumenten, zich inschrijven via Brabantgastvrij.nl.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.