Volledig scherm
© Persburo BMS / Jack Brekelmans

Auto in Tilburg vermoedelijk aangestoken met vuurwerk

TILBURG - Een geparkeerde auto aan de Doctor Lovinkstraat is in de nacht van zondag op maandag in vlammen opgegaan. Het vermoeden bestaat dat er vuurwerk in het spel was.

Omstreeks 00.40 uur hoorden buurtbewoners in de betreffende straat een harde knal. Vervolgens zagen zij een auto weggrijde, maar bleef er een voertuig in lachterlaaie achter. Een andere auto, die er vlak naast stond geparkeerd, kon op de valreep door de eigenaar worden verplaatst.

Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto weg getakeld en afgevoerd. De politie doet onderzoek.

Volledig scherm
© Persburo BMS / Jack Brekelmans
Volledig scherm
© Persburo BMS / Jack Brekelmans
  1. Voorwaardelijke celstraf voor relschopper Willem II, taakstraffen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voetbal’
    PREMIUM
    Update

    Voorwaarde­lij­ke celstraf voor relschop­per Willem II, taakstraf­fen voor vijf andere Tilburgse supporters: ‘Veel agressieve, verwarde personen bij het voet­bal’

    BREDA/TILBURG - Een Willem II-supporter krijgt twee maanden voorwaardelijke celstraf voor de zware rellen vorig jaar bij de derby NAC-Willem II. De Tilburger stookte volgens de politierechter in Breda andere supporters op en beledigde een agent. Vijf andere Willem II’ers krijgen een werkstraf, variërend van 150 tot 200 uur.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.