De gevonden wapens in Loon op Zand.
Volledig scherm
De gevonden wapens in Loon op Zand. © Facebook Politie Loon op Zand.

Automobilist met nepvuurwapen in auto bekeurd in Loon op Zand

LOON OP ZAND - De politie heeft zaterdagavond in Loon op Zand een automobilist bekeurd voor het rijden met versleten banden. Hij had ook een nepvuurwapen in zijn auto liggen.

De automobilist werd rond 20.35 uur aan de kant gezet op de Boötes in Loon op Zand. Daar werd zijn auto gecontroleerd. Een van de eerste dingen die opviel, was dat de bestuurder rondreed op 'kale’ voorbanden. ‘Levensgevaarlijk en verboden', zo meldt de politie op Facebook. De man werd hiervoor bekeurd. De automobilist mocht niet verder rijden.

Daarmee was de controle nog niet klaar. In de auto vonden agenten namelijk nog een nepvuurwapen en enkele messen. Deze zijn allemaal in beslag genomen.

  1. Als je niet in je eentje een monumentale villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er
    PREMIUM

    Als je niet in je eentje een monumenta­le villa kan kopen, neem je toch een deel? In Tilburg ligt die kans er

    TILBURG - Stel: je kickt op marmeren vloeren en schouwen. Je wordt warm van kozijnen met rijke kuiven en meerkleurig gedecoreerde deuren. Friezen langs het plafond met grotesken en dolfijnen en lambrisering met guirlandes maken je dolenthousiast. Kortom, barok is helemaal je ding. Hollen dan naar Koningshoeven, de straat in Tilburg waar de villa te koop staat die dat allemaal heeft.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.