GGD-arts Ariene Rietveld, burgemeester van Tilburg Theo Weterings en arts-microbioloog Jean-Luc Murk tijdens de persconferentie in het stadhuis van Tilburg over de met het coronavirus besmette man uit Loon op Zand.
Volledig scherm
PREMIUM
GGD-arts Ariene Rietveld, burgemeester van Tilburg Theo Weterings en arts-microbioloog Jean-Luc Murk tijdens de persconferentie in het stadhuis van Tilburg over de met het coronavirus besmette man uit Loon op Zand. © Rob Engelaar

Autoriteiten proberen rust uit te stralen: een uitdaging in een land vol coronavragen

Op de dag dat Nederland ontwaakte met de gedachte dat het coronavirus nu ook bij ons voet aan wal heeft gezet, proberen de autoriteiten een front te vormen dat rust uitstraalt. Dat is een hele uitdaging, met een land vol bezorgde vragen.

  1. Milos knipt alle elektrische kabels kapot in zijn huurhuis: ‘Ik ben gezond in mijn hoofd’
    PREMIUM

    Milos knipt alle elektri­sche kabels kapot in zijn huurhuis: ‘Ik ben gezond in mijn hoofd’

    BREDA/TILBURG - Jazeker heeft Milos K. (46) een psychiater, bevestigt de verdachte op de vraag van de politierechter in Breda. ,,Mijn psychiater was meneer Karadzic. Hij is op dit moment aangehouden.” Of hij verwijst naar de oud-president van de Bosnische Serviërs is niet helemaal zeker, maar het lijkt er wel op. K. laat weten ook de ontwerper van de Europese vlag te zijn, parlementslid en hij werkt nog steeds voor de NASA. ,,Ik ben gezond in mijn hoofd. Ik ben teleurgesteld hoe ik hier word behandeld.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.