Bakwagen grootgrutter botst op lichtmast en komt tot stilstand in Tilburgs weiland

VideoTILBURG - Een bakwagen van de Albert Heijn is woensdagochtend in Tilburg op een lichtmast gebotst. De bestuurder raakte daarbij gewond. 

Op de Burgemeester Bechtweg ging het mis, toen de man rond de klok van 08.45 uur de macht over het stuur verloor. Daarna botste het voertuig op een lichtmast, om vervolgens de rijbaan voor het tegemoet komende verkeer over te steken. Daarna kwam de bakwagen tot stilstand in een weiland. 

Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bakwagen is weggesleept door een bergingsbedrijf.  Een rijstrook was tijdelijk afgesloten. 

Volledig scherm
Bakwagen botst tegen een lichtmast aan. © Persburo BMS / Jack Brekelmans
  1. Rijkste Brabanders wonen in Alphen-Chaam, Tilburgers zijn het minst vermogend

    Rijkste Brabanders wonen in Alp­hen-Chaam, Tilburgers zijn het minst vermogend

    ALPHEN-CHAAM - Het doorsnee vermogen van Brabantse huishoudens is in 2018 gestegen, blijkt uit onderzoek van CBS. De toename komt vooral doordat woningen in waarde bleven stijgen. De Brabanders met het meeste vermogen wonen in Alphen-Chaam, terwijl in Tilburg juist de Brabanders met het minste vermogen wonen. De provincie is daarnaast goed vertegenwoordigd in de top tien van meest vermogende gemeenten in Nederland.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.