Volledig scherm
PREMIUM
De voormalige Achmea-torens aan snelweg A58 worden The Rise © Somerset Capital Partners

Bedrijvenhotels Tilburg: de snelweg tegen de Spoorzone

TILBURG - Een kantoor als een hotel: The Rise wil, aan afslag-11 van snelweg A58 bij Tilburg, concurrentie bieden aan het prestigieuze plan-T  in de Spoorzone. Het verschil tussen een Lada en een BMW? 

Kantorenstad is Tilburg nooit geweest en dat zal het niet snel worden ook. Maar op die markt lijkt wel een aardige concurrentieslag te ontstaan. De voormalige Achmea-torens aan de snelweg worden getransformeerd tot ‘The Rise’. De belofte: eenzelfde inspirerende werkomgeving als Plan-T bij het station. ,,Zij het centrum, wij de parkeerplaatsen”, zegt Boas Schraven die namens eigenaar Somerset Capital Partners het project leidt. 

  1. Opluchting bij podiumschuwe Arjen na vier  uitverkochte concerten, duizenden fans zielsgelukkig

    Opluchting bij podiumschu­we Arjen na vier uitverkoch­te concerten, duizenden fans zielsgeluk­kig

    Arjen Lucassen, het meesterbrein achter het wereldberoemde rockoperaproject Ayreon, kijkt met een positief gevoel terug op de vier zeer exclusieve concerten die hij afgelopen weekend in het Tilburgse poppodium 013 heeft gegeven. De Brabantse kluizenaar lokte 12.000 bezoekers uit ruim zestig landen naar Nederland, een unieke prestatie voor een Nederlandse muzikant. ,,Zelfs deze perfectionist is heel tevreden!”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.