De familie Bierkens voor haar Moergestelse langgevelboerderij, die nu in het teken van 'logies en erfgoed' staat. Vlnr: Viviane en Grard Bierkens met hun dochtertje Emma, Kees Bierkens en zijn vrouw Tonnie. Zittend: oma Cor, de moeder van Kees.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Bierkens voor haar Moergestelse langgevelboerderij, die nu in het teken van 'logies en erfgoed' staat. Vlnr: Viviane en Grard Bierkens met hun dochtertje Emma, Kees Bierkens en zijn vrouw Tonnie. Zittend: oma Cor, de moeder van Kees. © Pix4Profs-Ron Magielse

B&B van Bierkens heeft in Moergestel eeuwen historie te bieden: ‘Nu nog een hooimijt erbij’

MOERGESTEL - Welke B&B heeft zoveel geschiedenis te bieden als die van Bierkens in Moergestel? Nu nog een hooimijt erbij, luidt het verzoek aan de gemeente.

 1. Glitterjurkje over? Kettingkledingruil in Tilburg zorgt voor een nieuw thuis
  PREMIUM

  Glitter­jurk­je over? Kettingkle­ding­ruil in Tilburg zorgt voor een nieuw thuis

  TILBURG - Duurzaam shoppen én meteen je buurt leren kennen. Het kan met kettingkledingruil. Ruim 150 vintage kleding-liefhebbers in Tilburg hebben zich er inmiddels bij aangesloten. Het concept: 15 tassen vol tweedehands kleding breng je zelf van deelnemer naar deelnemer. Je haalt eruit wat je mooi vindt en stopt er kleding in die je niet meer draagt. Wél alleen schone en goed onderhouden kledingstukken.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. Wereldwijd duizenden mensen bij pro-Palestina-demonstraties
  Play

  Wereldwijd duizenden mensen bij pro-Palestina-demonstra­ties

 2. Even schrikken bij tankstation in Boxtel: geen brand, slechts rook
  Play

  Even schrikken bij tankstati­on in Boxtel: geen brand, slechts rook

Tilburg e.o.