Gido de Kok haalt uit tijdens het G-zaalvoetbaltoernooi in Diessen.
Volledig scherm
PREMIUM
Gido de Kok haalt uit tijdens het G-zaalvoetbaltoernooi in Diessen. © Pix4Profs / Joris Buijs

Beperkingen? Stichting SOK in Hilvarenbeek ziet juist de mogelijkheden

VIDEOHILVARENBEEK - Samen op Koers ontvangt 19 januari de Jan Naaijkensring 2019. Een mooi compliment voor de stichting die zich al sinds 2003 inzet om mensen met een (licht) verstandelijke beperking mee te laten draaien in de samenleving met sport, cultuur en andere activiteiten.

 1. Gigantische operatie ETZ: nieuwbouw voor alle spoedzorg, verpleegbedden en grote parkeergarage
  PREMIUM
  Video

  Giganti­sche operatie ETZ: nieuwbouw voor alle spoedzorg, verpleeg­bed­den en grote parkeerga­ra­ge

  TILBURG - Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg staat aan de vooravond van een enorme uitbreiding. Het gaat zijn spoedzorg concentreren in een nieuwbouw bij locatie ETZ Elisabeth. Ook alle verpleegafdelingen - waar patiënten overnachten - komen op deze plek, evenals een nieuwe parkeergarage. De bouw start in 2022, ingebruikname is in 2025. Het is de opmaat naar een volledig nieuw ziekenhuis.
 2. Gezocht: Brabantse boeren voor commerciële hennepteelt. Vee eruit, wiet erin!
  PREMIUM

  Gezocht: Brabantse boeren voor commer­ciële hennep­teelt. Vee eruit, wiet erin!

  TILBURG - ‘Vee eruit, wietplanten erin’. Het zal Zjef Naaijkens niet zijn die de actuele problematiek van Brabantse boeren creatief koppelt aan commerciële hennepteelt. Hij, ooit boegbeeld van muziekgroep De Veulpoepers, speelt immers graag de rol van nar. Maar Naaijkens meent het serieus: hij wil landelijk als wietkweker aan de bak. In de rol van aanvoerder van een ouderwetse boerencoöperatie.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.