Volledig scherm
Wie onder de 18 is mag de kroeg niet binnen. © Beeld Werkt

Bestolen vrouw steelt zelf ook jas tijdens uitgaan in Tilburg en wordt aangehouden

TILBURG - Veel mensen hebben het weleens meegemaakt. Je bent een avondje op stap en zodra je naar huis wilt, merk je dat je jas is gestolen. Een oplettende man merkte gisteren dat een 24-jarige vrouw met zijn jas buiten stond en alarmeerde de politie.

De eigenaar van de jas stond in het uitgaanscentrum van Tilburg en merkte dat zijn jas weg was. Even later zag hij een 24-jarige vrouw buiten staan met zijn jas aan. De vrouw had de jas van de man meegenomen, omdat de hare ook gestolen was.

De man alarmeerde de politie, waarna de vrouw werd opgepakt. Hoeveel jassen er worden gestolen tijdens het uitgaan, is volgens de politie niet bekend. ,,Het is natuurlijk heel herkenbaar dat je jas wordt gestolen tijdens een avondje uit. Veel mensen nemen daarom ook een oude jas mee op stap, waarvan het niet zo erg is als deze mee wordt genomen. Dan doen mensen ook geen aangifte", laat een politiewoordvoerder weten.

  1. Poppodium 013 bestaat 20 jaar: twintig feiten op een rij
    Foto's+video

    Poppodium 013 bestaat 20 jaar: twintig feiten op een rij

    TILBURG - Precies twintig jaar geleden opende Poppodium 013 de deuren. Het grootste poppodium van Nederland en dat in hartje Tilburg. Voor die tijd was dat nog uniek, want het was het eerste nieuwe gebouw voor popmuziek in het stadscentrum en het zette een voorbeeld neer voor andere poppodia. Een nieuwbouwgolf aan professionele poppodia in andere delen van het land volgde. Maar weet je ook waar die cd's aan de buitenkant van het gebouw voor staan? En hoeveel mensen er na de heropening van 2015 nu in passen? Twintig feiten over 013 op een rij:

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.