Volledig scherm
Wie onder de 18 is mag de kroeg niet binnen. © Beeld Werkt

Bestolen vrouw steelt zelf ook jas tijdens uitgaan in Tilburg en wordt aangehouden

TILBURG - Veel mensen hebben het weleens meegemaakt. Je bent een avondje op stap en zodra je naar huis wilt, merk je dat je jas is gestolen. Een oplettende man merkte gisteren dat een 24-jarige vrouw met zijn jas buiten stond en alarmeerde de politie.

De eigenaar van de jas stond in het uitgaanscentrum van Tilburg en merkte dat zijn jas weg was. Even later zag hij een 24-jarige vrouw buiten staan met zijn jas aan. De vrouw had de jas van de man meegenomen, omdat de hare ook gestolen was.

De man alarmeerde de politie, waarna de vrouw werd opgepakt. Hoeveel jassen er worden gestolen tijdens het uitgaan, is volgens de politie niet bekend. ,,Het is natuurlijk heel herkenbaar dat je jas wordt gestolen tijdens een avondje uit. Veel mensen nemen daarom ook een oude jas mee op stap, waarvan het niet zo erg is als deze mee wordt genomen. Dan doen mensen ook geen aangifte", laat een politiewoordvoerder weten.

  1. Ook concurrentie vol lof over de architecten  van de Tilburgse LocHal: ‘Mega indrukwekkend’
    PREMIUM

    Ook concurren­tie vol lof over de architec­ten van de Tilburgse LocHal: ‘Mega indrukwek­kend’

    TILBURG - Het kost de Tilburgse architect Jacq de Brouwer geen moeite zijn lof voor de LocHal onder woorden te brengen. Het Brabants Dagblad vroeg hem om zijn oordeel. Aan superlatieven geen gebrek: ,,Dit is mega indrukwekkend. De hal is een overdekt stadsplein, een industriële kathedraal, een icoon in de stad. Met het station en de Polygonale Hal hoor de LocHal tot de Bella Donna’s in de Spoorzone.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.

poll

Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?

Is Willem II ondanks het vertrek van topschutter Fran Sol nog steeds favoriet voor de derbyzege?

  • Ja (66%)
  • Nee (34%)
3152 stemmen