Volledig scherm
Bestelbus in brand in Tilburg. © Jack Brekelmans / Persburo BMS

Bestuurder merkt op dat bestelbus stinkt, voertuig vliegt in brand in Tilburg

TILBURG - De bestuurder van een bestelbus reed zondagavond op de Moersedreef toen zijn voertuig plots in brand vloog. Hij kwam er zonder kleerscheuren vanaf, maar de bus raakte onherstelbaar beschadigd.

De hulpdiensten werden rond 21.20 uur gealarmeerd voor een brand aan de Moersedreef in Tilburg. De bestuurder merkte dat zijn voertuig stonk en zette hem aan de kant. Hij zag op dat moment dat er vlammen onder de motorkap uitkwamen.

De brandweer was snel aanwezig om het vuur te blussen, maar kon niet voorkomen dat het voertuig forse schade opliep onder de motorkap. De bestelbus is door een bergingsbedrijf opgehaald.

  1. Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakt drie bermbranden, maar brandweerwagen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’
    VIDEO

    Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroor­zaakt drie bermbran­den, maar brandweer­wa­gen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’

    HELVOIRT/TILBURG - Enorme pech zaterdagmiddag voor de brandweer. De stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakte drie bermbranden, waarvoor de brandweer moest uitrukken. Maar het lukte niet om de brand bij de Brabantsehoek in Helvoirt te blussen. ,,Het pad werd zo smal, dat onze wagen in de sloot gleed”, zegt een woordvoerder van de brandweer.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.