Bij de achtervolging werden snelheden van boven de 200 kilometer per uur gehaald.
Volledig scherm
Bij de achtervolging werden snelheden van boven de 200 kilometer per uur gehaald. © Thinkstock

Bestuurder zonder rijbewijs vlucht met 100 per uur over fietspad, negeert rode lichten en slingert over Ringbaan in Tilburg

TILBURG - Na een levensgevaarlijke achtervolging door Tilburg en Goirle is woensdag een man zonder geldig rijbewijs aangehouden. Hij had nog zeven boetes openstaan. Om aan de politie te ontkomen reed de man meermaals door rood en op zeer hoge snelheid over het fietspad. Ook gebruikte hij verschillende rijstroken op de Ringbaan-West, om langs vele auto's te scheuren.

 1. Gezocht: Brabantse boeren voor commerciële hennepteelt. Vee eruit, wiet erin!
  PREMIUM

  Gezocht: Brabantse boeren voor commer­ciële hennep­teelt. Vee eruit, wiet erin!

  TILBURG - ‘Vee eruit, wietplanten erin’. Het zal Zjef Naaijkens niet zijn die de actuele problematiek van Brabantse boeren creatief koppelt aan commerciële hennepteelt. Hij, ooit boegbeeld van muziekgroep De Veulpoepers, speelt immers graag de rol van nar. Maar Naaijkens meent het serieus: hij wil landelijk als wietkweker aan de bak. In de rol van aanvoerder van een ouderwetse boerencoöperatie.
 2. Buren willen best praten over dat gênante eerste singeltje of verzoekjes met heftig verhaal
  PREMIUM

  Buren willen best praten over dat gênante eerste singeltje of verzoekjes met heftig verhaal

  TILBURG - Ludo van Loon ziet de glimlach van zijn vrouw nog steeds als hij luistert naar het nummer Blue Bayou van Linda Ronstadt. Een nummer waar hij zo vaak op gedanst heeft met haar, waar hij zo vaak met haar om heeft gelachen. Een nummer waar hij vrolijk van wordt, maar ook een beetje droevig nu de liefde van zijn leven alweer acht jaar geleden overleden is. Maagkanker, was de diagnose. Maar toen die vaststelling kwam, was er eigenlijk al niks meer aan te doen. 43 jaar huwelijk voorbij.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.