Volledig scherm
Emilie Tacke (23) is vermist in Colombia © Facebook

Bezorgde oproep over in Colombia vermiste Emilie (23) uit Tilburg: ‘Na behandeling in ziekenhuis vorige week geen contact meer’

TILBURG - Een bezorgde oproep over de vermissing van de 23-jarige Emilie Tacke uit Tilburg gaat maandagavond op Facebook rond. Sinds vrijdag heeft haar familie geen idee waar ze is. Het laatste wat ze hoorden is dat ze op vakantie in het Zuid-Amerikaanse land Colombia ziek is geworden en naar het ziekenhuis ging voor behandeling. 

,,Ze is vrijdag verdwenen in Colombia”, staat in de oproep die haar zus Dominique Tacke deelt. ,,Ze zou zijn geïnfecteerd met een parasiet, waarvoor ze behandeld was in een ziekenhuis in de stad Salento.”

Geen contact

Maar Emilie neemt geen telefoontjes op en het hostel Zorzal, waar ze verbleef, weet niet waar ze is. De Tilburgse is vermoedelijk in het gezelschap van een Duitser, die Leon heet. Ze had plannen om met hem naar Bogotá te reizen. 

Omdat de familie en vrienden niks meer van haar hebben vernomen sinds vrijdag, is een zoekactie opgezet. Ook zijn de lokale autoriteiten ingelicht over haar vermissing. 

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.