Thomas Mallens, voorzitter van de coöperatie Biezenmortel, in dorpshuis De Vorselaer. Het gebouw is verouderd. Op dit moment zijn er geen activiteiten vanwege corona.
Volledig scherm
Thomas Mallens, voorzitter van de coöperatie Biezenmortel, in dorpshuis De Vorselaer. Het gebouw is verouderd. Op dit moment zijn er geen activiteiten vanwege corona. © Pix4Profs / Jan Stads

Biezenmortel is een jaar na het huwelijk met Tilburg nog altijd blij ‘het dorp kan langzaam gaan groeien’

BDBIEZENMORTEL -  Meer huizen en een opknapbeurt voor dorpshuis De Vorselaer. Nu Biezenmortel al ruim een jaar bij Tilburg hoort, ziet het dorp dat het kansen krijgt om te groeien. En dat is nodig ook, want het dorp wil vooruit. ,,Anders worden we een slaapdorp.”

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.