Op het braakliggende terrein in Rijen moeten tiny houses komen met een gezamenlijke schuur. Het project werd onder meer geïnitieerd door (v.l.n.r.) Marion Jansen, Walter Strijbos, Lidiam Strijbos, Shinouk Wientjes en Bart Jansen.
Volledig scherm
Op het braakliggende terrein in Rijen moeten tiny houses komen met een gezamenlijke schuur. Het project werd onder meer geïnitieerd door (v.l.n.r.) Marion Jansen, Walter Strijbos, Lidiam Strijbos, Shinouk Wientjes en Bart Jansen. © Pix4Profs/Jan Stads

Bijzondere woonwijk met tiny houses in de maak in Rijen

RIJEN - Een groep inwoners van de gemeente Gilze en Rijen wil binnen nu en twee tot drie jaar z’n ultieme woondroom in vervulling laten gaan. Aan de Saksen Weimarstraat in Rijen, op de plek waar basisschool De Spie heeft gestaan, moet een bijzonder woonwijkje gerealiseerd worden.

 1. Tilburgse kroegen verkopen hun oude spullen: ‘Alle eyecatchers waren meteen weg’
  PREMIUM
  Video

  Tilburgse kroegen verkopen hun oude spullen: ‘Alle eyecat­chers waren meteen weg’

  TILBURG - Van biermatten tot barkrukken en van lampen tot schenktuiten. Zaterdagmiddag verkochten kroegen op de Korte Heuvel allerlei oude kroegmaterialen. ,,We hebben nu tijdens de tweede golf wéér de tijd gehad om op te ruimen en hadden veel spullen voor de tweede keer in onze handen”, vertelt eigenaar van Polly Maggoo en Café Bakker Jaap van Ham. ,,We kunnen ze weggooien, maar ook ze net zo goed proberen te verkopen.” Ook Café de Slijterij, Live Music Bar en Gember en Sereh doen mee met de ‘garage sale’.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. Stoere kerels niet te vinden in Tilburg: 'Het probleem is dat ze proberen te voetballen'
  Play

  Stoere kerels niet te vinden in Tilburg: 'Het probleem is dat ze proberen te voetballen'

 2. Kerstaankopen doen? Bij dit Brabantse bedrijf pakken robots jouw online aankoop in
  Play

  Kerstaanko­pen doen? Bij dit Brabantse bedrijf pakken robots jouw online aankoop in

Tilburg e.o.