,,Ik liep de afgelopen weken boos rond.” Eigenaren Bregje van Helvert en Nick van Rijn van Stadscafé Brick in Tilburg. De zaak kon na twee dagen alweer dicht.
Volledig scherm
PREMIUM
,,Ik liep de afgelopen weken boos rond.” Eigenaren Bregje van Helvert en Nick van Rijn van Stadscafé Brick in Tilburg. De zaak kon na twee dagen alweer dicht. © Jan van Eijndhoven


Nul steun, water aan de lippen bij nieuwe Tilburgse horecazaken: ‘We worden in de steek gelaten’

TILBURG - Misschien nog twee maanden. Of, als ze heel sober leven, drie. Een aantal horecabazen in Tilburg schat in dat ze het niet langer meer redden. Het gaat om- veelal jonge- starters die dit jaar een zaak openden, ze kunnen daarom geen aanspraak maken op de noodsteun die andere collega's wel kregen. 

 1. Nieuwe cultuurnota Goirle meteen onder vuur

  Nieuwe cultuurno­ta Goirle meteen onder vuur

  GOIRLE - Een wethouder die zich in een beleidsnota uitspreekt over financiële onderbouwing, dat kan echt niet. Dat was het unanieme oordeel van de raadsleden deze week. In zijn cultuurnota had Johan Swaans al gesteld dat er voor de invulling van het beleid geen geld uitgetrokken zou kunnen worden. Het was slechts een van de kritiekpunten op de nota die er na twee jaar eindelijk ligt, want er zijn ook volop zorgen over het cultuuronderwijs.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

 1. NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars
  Play

  NASA deelt eerste 360°-panoramafo­to van Mars

 2. Bijna blinde wethouder op VVD-lijst tweede kamer: 'Belangrijk om jonge mensen met handicap te inspireren'
  Play

  Bijna blinde wethouder op VVD-lijst tweede kamer: 'Belangrijk om jonge mensen met handicap te inspireren'

Tilburg e.o.