Eén van de verdachten werd opgepakt op de Tilburgse De Fallastraat, het gaat niet om de gebruiker van de garageboxen.
Volledig scherm
Eén van de verdachten werd opgepakt op de Tilburgse De Fallastraat, het gaat niet om de gebruiker van de garageboxen. © Jack Brekelmans

Brabanders opgepakt en ruim 30 kilo synthetische drugs gevonden in landelijk onderzoek

UDEN/TILBURG - In een al langer lopend onderzoek naar synthetische drugs zijn dinsdag zeven verdachten opgepakt. De mannen zijn in de leeftijd van 23 tot 58 jaar en komen onder andere uit Tilburg en Uden. Eén van de verdachten werd dinsdag opgepakt in de Tilburgse De Fallastraat, het gaat niet om de gebruiker van de garageboxen op de foto. 

 1. Verdachte opgepakt na schietincident op parkeerplaats bij Albert Heijn in Tilburg: ‘Het klonk als een kalasjnikov’
  PREMIUM
  video

  Verdachte opgepakt na schietinci­dent op parkeer­plaats bij Albert Heijn in Tilburg: ‘Het klonk als een kalasjnik­ov’

  TILBURG - Op de parkeerplaats bij supermarkt Albert Heijn en dierenwinkel Pets Place aan het Paletplein in Tilburg is donderdagavond rond 19.20 uur geschoten. Bij de politie kwamen meerdere meldingen hierover binnen. Volgens een ooggetuige klonk het alsof er met een kalasjnikov werd geschoten. Er is een verdachte opgepakt in de buurt van de supermarkt.
 2. Einde aan langslepende kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro
  PREMIUM

  Einde aan langslepen­de kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro

  LOON OP ZAND - Het slepende dossier rond het faillissement van Stichting Multifunctionele Centra, de voormalige exploitant van De Werft en De Wetering, is eindelijk tot een eind gekomen. De curator had eerder een claim van 1,7 miljoen euro bij de gemeente Loon op Zand ingediend. Die kwam er niet. Er is een schikking getroffen van 273.000 euro. Daarmee kunnen alle schuldeisers die al jaren op hun geld wachten worden betaald.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.